POPOTNIŠKI BLOG

ZADNJE OBJAVE

DESTINACIJE | 60 DRŽAV

MI IN BLOG

Katja, Charlie in Lu. Slovensko – francosko – nemška 3-članska družina (+ mini član, ki pride maja 2021), ki rada kampira, smuča, hribolazi, leži na plaži, poje kaj posebno okusnega in popije dober kozarec vina. Včasih nam paše tudi hiter utrip kakšnega svetovnega velemesta. Živalskih in tematskih parkov se izogibamo, potujemo trajnostno in čim bolj ekološko. Trenutno na poti v dvoje in v troje na časovno neomejenem overland potovanju po Evropi z LR Defenderjem.

Potovalne zgodbe iz 60+ držav, o vikend izletih, road tripih in overland potovanjih, potovanjih z nahrbtnikom, pohodništvu, zimskih dogodivščinah, kampiranju, morskih počitnicah in avtentičnih kulturnih ter ostalih edinstvenih doživetjih. Mestni vodiči, itinerarji, nasveti za planiranje potovanj in praktične informacije o lokalni kulinariki, prevozih, cenah & prenočiščih. Ideje za pobege v dvoje in nasveti o potovanjih z otroki, tudi kot samska mama. Strokovnjaki za izlete po Sloveniji, Nemčiji in Hrvaškem.

Od junija 2019 brez rednih službenih obveznosti usklajujemo družinsko življenje med Slovenijo, Nemčijo in Francijo, vmes pa seveda (kolikor nam trenutna situacija odprtih mej in obveznih karanten dopušča) svobodno raziskujemo bližnje in daljne kraje, večinoma z našim Defenderjem – več o slednjih dogodivščinah tudi na Instagramu Leni the Landy. Čeprav nam je Covid-19 kot mnogim drugim letos prekrižal že celo vrsto planiranih potovanj, se ne damo in komaj čakamo, da bo vse po starem.

INSTAGRAM