POPOTNIŠKI BLOG

ZADNJE OBJAVE

DESTINACIJE | 59 DRŽAV

MI IN BLOG

Potovalne zgodbe iz 50+ držav, o vikend izletih, road tripih, potovanjih z nahrbtnikom, pohodništvu, zimskih dogodivščinah, kampiranju, morskih počitnicah in avtentičnih kulturnih ter ostalih edinstvenih doživetjih. Mestni vodiči, itinerarji, nasveti za planiranje potovanj in praktične informacije o lokalni kulinariki, prevozih, cenah & prenočiščih. Ideje za pobege v dvoje in nasveti o potovanjih z otroki, tudi kot samska mama. Strokovnjaki za izlete po Sloveniji, Nemčiji in Hrvaškem.

popotniški blog

(nekdanji “finding Malokoko”)

Slovensko- nemško- francoska 3-članska družina, ki rada kampira, smuča, hribolazi, leži na plaži, poje kaj posebno okusnega in popije dober kozarec vina. Včasih pa paše tudi hiter utrip kakšnega svetovnega velemesta. Živalskih in tematskih parkov se izogibamo, potujemo trajnostno in čim bolj ekološko. trenutno v dvoje in v troje na časovno neomejenem overland potovanju po Evropi. Z LR Defenderjem, ki sva ga sama prenovila v prijeten dom na kolesih.

Potovanja z otroki - Predrago, prenevarno, nemogoče?

Čisto nič ni narobe, če s svojimi otroki ne potujete. Ljudje smo si različni. In to je nekaj pozitivnega. A če ste pred prihodom podmladka radi potovali, potem res ni razloga, da kadarkoli nehate. Seveda se vedno najdejo izgovori, da ostanete doma, a verjamite mi, vse se da. Vse se da, tudi če ste samska mama, kot jaz zadnji dve leti. Pa vsekakor nisem edina. Je drago? Seveda, poceni ravno ni. Nevarno? No ja, pravijo, da se največ nespreč zgodi doma in jaz jim rade volje verjamem. Nemogoče? Nikakor.

pojdi na BLOG

INSTAGRAM