Nov začetek.

Katja Uncategorized 2 Comments

Nova vsebina. Novo ime. Novo leto. Nov začetek.

Sej naslov že vse pove, ampak naj razložim. V preteklem letu je bilo kar nekaj novih začetkov in danes lahko z nasmehom na obrazu rečem, da se je kljub številnim neprespanim nočem, prav vsak od teh novih začetkov splačal. Kakorkoli že, ta tematika je bolj privatne narave in ni potrebe, da jo delim z javnostjo.

Kar se tiče bloga, sem se nekako podobno počutila. Kot da rabi nov začetek. Čas je kar bežal in medtem, ko sem bila zaposlena z vsemi tistimi ostalimi „novimi začetki“, sem opazila da že kakih 10 mesecev nisem nič napisala. Pač blog ni bil več ena izmed prioritet. Niti približno ne.

Verjetno sem rabila premor. S čimer ni popolnoma nič narobe. Konec koncev, bi moralo biti neprofitno pisanje bloga nekaj zabavnega in ne še ena vrsta obveznosti. No, vsaj jaz sem vedno tako gledala na vse skupaj.

Premora je konec. Zadnje tedne oziroma kar mesece, sem preselila blog na novo internetno stran, posodobila skoraj vse stare objave, tu in tam dodala kakšno fotko, pa seveda kaj tudi zbrisala. Stran je pač res rabila novo ime, za nov začetek. Finding Malokoko stran bo aktivna le še par tednov, dokler ne poteče domena.

Z vidika tematike bloga se ni kaj dosti spremenilo. Še vedno se bo pisalo o potovanjih z otroki, bom pa dodala nove vsebine na temo kampiranja, road tripov, pohodništva, zimskih športov in potovanj za samske starše.

V zadnjem letu sva z Lu-jem kar dosti doživela tudi v popotniškem smislu. Med južnim Pacifikom in Evropo sva obiskala kar 13 držav.

Nad tem se res ni za pritoževati. To je to zaenkrat. Pripravljena na objave o najinih dogodivščinah v preteklem letu. Če naju boste brali in spremljali kot do sdeaj, bova seveda vesela, če pa ne pa tud prav :).

Comments 2

  1. Avatar
    1. Katja Post
      Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *