OVERLAND

Tale kotiček bloga je namenjen predvsem overland navdušencem, tistim ki radi kampirajo ali pa predelujejo svoja vozila v kamperje. Zaradi pomanjkanja časa tule sicer manjka še cel kup prispevkov, ampak pridejo kmalu. V meniju zgoraj lahko pobrskate med naslednjimi kategorijami:

LAND ROVER DEFENDER LENI

Kratka predstavitev našega Defenderja, seznam krajev kamor nas je peljal odkar smo ga kupili februarja 2019, par fotk s potovanj in predogled preurejene notranjosti.

PREDELAVA V CAMPER

Naš popolnoma predelan Defender (vse hand made, bravo mi) je pripravljen za na pot. Po skoraj 3 mesecih dela ima avto 3 sedeže namesto 9, malo kuhinjo s hladilnikom, omarice, dnevno sobo, ki se prelevi v zakonsko posteljo, visečo mrežo za Lu-ja, solarni panel in strešno teraso plus še veliko priročnih rešitev in in in. Ko najdeva čas pa o vsem skupaj seveda tule obširno opiševa in objaviva 🙂

POTOVANJA Z DEFENDERJEM

Tukaj so zbrani vsi potopisi in ostali prispevki na temo overland potovanj z Defenderjem. V enem letu od nakupa nas je popeljal že v preko 15 držav, na različne konce Evrope.