OVERLAND

Tale kotiček bloga je namenjen predvsem overland navdušencem, tistim ki radi kampirajo ali pa predelujejo svoje avtomobile. Zaradi pomanjkanja časa tule sicer manjka še cel kup prispevkov, ampak pridejo kmalu. V meniju zgoraj lahko pobrskate me dnaslednjimi kategorijami:

LAND ROVER DEFENDER LENI

Kratka predstavitev našega Defenderja, seznam krajev kamor nas je peljal odkar smo ga kupili februarja 2019, par fotk s potovanj in predogled preurejene notranjosti.

PREDELAVA V CAMPER

Naš popolnoma predelan Defender (vse hand made, bravo mi) je pripravljen za na pot. Po skoraj 3 mesecih dela ima avto 3 sedeže namesto 9, malo kuhinjo s hladilnikom, omarice, dnevno sobo, ki se prelevi v zakonsko posteljo, visečo mrežo za Lu-ja, solarni panel in strešno teraso plus še veliko priročnih rešitev in in in. Ko najdeva čas pa o vsem skupaj seveda tule obširno opiševa in objaviva 🙂

POTOVANJA Z DEFENDERJEM

Tukaj so zbrani vsi potopisi in ostali prispevki na temo overland potovanj z Defenderjem. V enem letu od nakupa nas je popeljal že v preko 15 držav, na različne konce Evrope.