POPOTNIŠKI BLOG

ZADNJE OBJAVE

DESTINACIJE | 53 DRŽAV

MIDVA IN BLOG

Potovalne zgodbe iz 50+ držav, o vikend izletih, road tripih, potovanjih z nahrbtnikom, pohodništvu, zimskih dogodivščinah, kampiranju, morskih počitnicah in avtentičnih kulturnih ter ostalih edinstvenih doživetjih. Mestni vodiči, itinerarji, nasveti za planiranje potovanj in praktične informacije o lokalni kulinariki, prevozih, cenah & prenočiščih. Ideje za pobege v dvoje in nasveti o potovanjih z otroki, tudi kot samska mama. Strokovnjaki za izlete po Sloveniji, Nemčiji in Hrvaškem.  

popotniški blog

(nekdanji “finding Malokoko”)

Kat in Lu. Mami in sin. 30+ letna v Sloveniji rojena popotniška duša. In 7-letni modrooki prvošolec, treutno obseden z nogometom. Potujeva samostojno, včasih se nama se kdo pridruži. Ne hodiva v tematske živalske parke, rada imava pohode v naravi, kampiranje, smučanje in mirne plaže. Obisk glasnih velemest pa vcasih tudi prav paše. Čeprav si znava skočit v lase, sva večino časa najboljša prijatelja in sopotnika. Trenutno živiva na severu Nemčije.

Predrago, prenevarno, nemogoče?

Čisto nič ni narobe, če s svojimi otroki ne potujete. Ljudje smo si različni. In to je nekaj pozitivnega. A če ste pred prihodom podmladka radi potovali, potem res ni razloga, da kadarkoli nehate. Seveda se vedno najdejo izgovori, da ostanete doma, a verjamite mi, vse se da. Vse se da, tudi če ste samska mama, kot jaz zadnji dve leti. Pa vsekakor nisem edina. Je drago? Seveda, poceni ravno ni. Nevarno? No ja, pravijo, da se največ nespreč zgodi doma in jaz jim rade volje verjamem. Nemogoče? Nikakor.

pojdi na BLOG

INSTAGRAM