POPOTNIŠKI BLOG

ZADNJE OBJAVE

DESTINACIJE | 60 DRŽAV

MI IN BLOG

Katja, Charlie in Lu. Slovensko – francosko – nemška 3-članska družina, ki rada kampira, smuča, hribolazi, leži na plaži, poje kaj posebno okusnega in popije dober kozarec vina. Včasih nam paše tudi hiter utrip kakšnega svetovnega velemesta. Živalskih in tematskih parkov se izogibamo, potujemo trajnostno in čim bolj ekološko. Trenutno smo na poti v dvoje in v troje na časovno neomejenem overland potovanju po Evropi. Z LR Defenderjem, ki sva ga sama prenovila v prijeten dom na kolesih.

Potovalne zgodbe iz 60+ držav, o vikend izletih, road tripih in overland potovanjih, potovanjih z nahrbtnikom, pohodništvu, zimskih dogodivščinah, kampiranju, morskih počitnicah in avtentičnih kulturnih ter ostalih edinstvenih doživetjih. Mestni vodiči, itinerarji, nasveti za planiranje potovanj in praktične informacije o lokalni kulinariki, prevozih, cenah & prenočiščih. Ideje za pobege v dvoje in nasveti o potovanjih z otroki, tudi kot samska mama. Strokovnjaki za izlete po Sloveniji, Nemčiji in Hrvaškem.

Ker trenutno živimo nekje, kjer se ne počutimo doma (v Nemčiji) smo zato večino leta na potovanjih po svetu & Evropi z Defenderjem Leni the Landy. Brez rednih služb /mesečnega prihodka, se trudimo uskladiti družinsko življenje (Lu) in osebne želje (selitev v domovino). V prostem času pa velik kup ljubezni in strasti vloživa tudi v unikatne, ročno izdelane izdelke. Z nakupom slednjih podpirate ustvarjanje tega bloga in naše potovalne dogodivščine, zato le pokukajte v „Shop “ v meniju in sledite Leni the Woody na IG. Hvala!

INSTAGRAM